tandblekning

Tandblekning Norrköping

I begreppet kosmetisk tandvård ingår flera olika behandlingstyper varav en är blekning. Det finns många olika orsaker till missfärgningar av tänder. Kaffe, te, rökning, snus, rödvin gör tänderna missfärgade, medan vanligt åldrande får tänderna att med tiden bli mörkare.

För att göra tänderna vitare och vackrare finns numera många olika metoder varav vi erbjuder de bästa som idag finns på marknaden. Vi har lång erfarenhet av både hemma blekning med individuellt anpassade blekskenor och så kallad klinikblekning. Vi kan med vår erfarenhet säga ganska exakt vilken ljusare nyans du kan uppnå med denna typ av behandling. Hos oss utför endast legitimerad tandvårdspersonal våra klinikblekningar.

 

Hemma blekning

Med hemma blekning sätter patienten en blekgel i en individuellt anpassad skena, och sköter själv behandlingen hemma. En hemma blekning tar lite länger tid, 7-10 dagar innan önskad effekt och görs i steg. När du vill bleka tänderna igen behöver du bara komplettera med blekmedel eftersom du redan har blekskenorna.


Zoomblekning

Zoomblekningen, som är den snabbaste metoden (samma metod som på Extreme Makeover), görs på kliniken av legitimerad tandvårdpersonal. Med denna teknik belyses tänderna, efter att tandkött, läppar och tunga skyddas bakom en gummiduk. En Zoombehandling tar mellan en och två timma och ger önskad effekt direkt.

Zoom Lampa

Zoom Lampa