Finansiering

Betala med faktura

Vi ser gärna att Du betalar med kort men vi erbjuder även möjlighet att betala ditt besök via faktura. Det är både enkelt och smidigt. Säg bara till i receptionen att du vill betala med faktura.

Fakturan kan Du sedan delbetala mellan 3 till 36 månader.

Vi samarbetar med Collector Bank och använder deras faktura- och delbetalningstjänst. Collector genomför alltid en kreditprövning tillsammans med en kreditupplysning i samband med köpet, vilket innebär att du kan få avslag på̊ ditt fakturaköp.

Betala hela fakturan inom 14 dagar

När du får hem fakturan kan du välja att betala hela beloppet inom 14 dagar. Då tillkommer endast en fakturaavgift på 45 kronor.

Delbetala din faktura i den takt som passar dig

Du kan också välja att delbetala din faktura på 3 till 36 månader. Vid delbetalning tillkommer, utöver fakturaavgiften på 45 kronor, en kreditränta på för närvarande 9,75 procent och aviavgift på 30kr/månad.

Delbetala flera fakturor med en aviavgift per månad

Om du kommer att göra flera behandlingar och vill delbetala alla dina fakturor samlas de på ett konto där alla behandlingar/fakturor summeras till ett belopp. Du får sedan en månadsfaktura där du själv väljer hur mycket du vill betala varje gång, dock minst det lägsta belopp som finns angivet på månadens avi. För varje ny behandling/faktura utgår en fakturaavgift på 45 kronor. Maxtiden för delbetalningen är 36 månader.