TP_011

Om oss

Tandläkare Norrköping 

Hos oss är alla välkomna, både barn och vuxna. För barn och ungdomar upp till 21 år är det kostnadsfritt och du som vuxen får alltid en kostnadsberäkning innan vi påbörjar din vård. Vi kan erbjuda delbetalningssystem om du har önskemål om det.

Tandläkarhuset är en av de modernaste tandläkarmottagningarna i Sverige. Vi har specialiserat oss på att ge tandvård med ett varaktigt värde för dig som patient. Vi vet att det är viktigt för dig med hela, vackra och friska tänder. God tandhälsa innebär också hög livskvalitét.

Vi finns i Pronova-huset mitt i det vackra industrilandskapet vid strömmen i Norrköping. För att göra ditt besök hos oss så angenämt som möjligt arbetar vi ständigt med att leverera den främsta kompetensen, kvaliteten och komforten i vår tandvård.

Alla medarbetare hos oss går fortlöpande på utbildning för att alltid vara insatta i moderna tekniker, behandlingsmetoder och material. Kontinuerligt kvalitetsarbete är en självklarhet för oss och vi är kvalitetsdiplomerade sedan 1995.

Kommer du med bil har vi avgiftsfria parkeringsplatser inne på gården som mån i av plats är reserverade för våra patienter.

Mottagningen tillhör Praktikertjänst och är ansluten till Försäkringskassan.

Utsikt!

Utsikten från våra behandlingsrum!