tandstallning

Osynlig tandställning

Invisalign, osynlig tandreglering

En behandling med Invisalign består av ett antal nästan osynliga, avtagbara skenor som du byter ungefär varannan vecka till nästa uppsättning skenor. Varje skena är tillverkad just för dina tänder. När du byter dina skenor kommer dina tänder flyttas bit för bit – för varje dag som går – tills de når den positionen som blir den bästa för dig. Efter avslutad behandling får du ett vackert och friskt leende.

Det är aldrig för sent att njuta av fördelarna med rakare tänder både estetiskt och funktionellt. Hos oss på Tandläkarhuset Pronova utför vi Invisalign-behandling för patienter som vill förändra sina sneda tänder på ett diskret och bekvämt sätt.

Vi scannar dina tänder med en 3D-scanner och en virtuell behandlingsplan skapas av Align Technology. Du kan sedan se hur dina tänder kommer röra sig, steg för steg, under behandlingen. Du ser redan i förväg hur dina tänder kommer se ut när behandlingen är färdig. Dina genomskinliga skenor skräddarsys och framställs för dig personligen. Varje uppsättning skenor är speciellt utformad för att gradvis flytta tänderna och används i ungefär två veckor i 22 timmar om dagen. Exakta behandlingstider varierar beroende på patientens tandregleringsbehov.

Är du redo för ett leende som kommer förvandla ditt utseende? Invisalign är det bästa sättet att förvandla sitt leende på, utan att det stör i vardagen.

www.invisalign.se

Här är de moderna tandställningarna som ersätter ”rälsen”

Vi har de moderna tandställningarna som ersätter ”rälsen”

 

 

Invisalign erbjuder en rad fördelar som andra tandregleringar inte kan.

State of Art Dental Technology

Behandlingen startar med en 3D scanning, digitalt avtryck, planeringen är digital och slutresultatet av kan visas för dig som patient innan behandling startas.

Estetik

Skenor i genomskinlig plast gör behandling med Invisalign nästan osynlig för andra. Man kan räta ut sina tänder på ett diskret sätt utan att kompromissa med slutresultatet.

Komfort

Invisalignskenor är tillverkade för att vara komfortabla och irriterar man inte munnens mjukvävnader.

Bekvämlighet

Behandlingen kräver inte att du kommer till Tandläkarhuset mer än ca var 5:e vecka och tandborstning och rengöring mellan tänderna är inga problem, bara ta ut skenorna och gör rent som du brukar göra.

Varför välja behandling på Tandläkarhuset Pronova.

Peter Franzén är fullt certifierad allmäntandläkare för Invisalignbehandling i Norrköping

Han var en av de första allmäntandläkare som blev certifierade för Invisalignbehandling i Sverige.

Han har sedan 2011 utfört ett stort antal behandlingar på patienter som som har valt att Invisalignbehandla sina tänder.

Om Du har sneda tänder och önskar ett rakt och fint leende är Du välkommen till oss på Tandläkarhuset Pronova. Ring oss på 011-134600 eller skicka dina frågor på info@tandlakarhusetpronova.se